Staj sözleşme evrakları

İşletmelerde beceri eğitimi (STAJ) için işletmeler ile yapılacak sözleşme ve diğer gerekli olan evraklar aşağıdadır. Belirli aralıklar ile sayfamız güncellenecektir. İşletme ile sözleşme yapacağınız bu süreçte sayfaya belirli aralıklar ile bakmanızda fayda var.

!!! ÖNEMLİ NOT : Covid-19 sebebiyle 2020-2021 eğitim-öğretim yılı staj işlemleri için staj dosyaları okul açıldıktan sonra eylül döneminde verilecektir. Bu süreçte öncelikli olarak size gerekli olan sözleşme evrakları aşağıdadır. Bu sebeple staj evrakı almak için okula uğramanıza gerek yoktur.

İşletme ile staj sözleşmesi yapmak için gerekli evraklar ve açıklama aşağıdadır.

• Staj sözleşmesini indirmek için tıklayın.
    • Staj sözleşmesi 6 sayfadır.
    • İşletme, okul ve öğrencide birer adet olmak üzere 3 nüsha olarak düzenlenecektir.
    • Her sayfanın altında işletme kaşesi ve imzası bulunacaktır.
    • Her sayfa öğrenci velisi tarafından imzalanacaktır.
    • Bu işlemler tamamlandıktan sonra diğer evraklar ile birlikte okula getirilecek ve en son olarak okul müdürü tarafından onaylanacaktır.
    • Okul müdürü tarafından onaylandıktan sonra bir nüshası mutlaka ilgili alan şefine teslim edilecektir.

• Diğer işletme evraklarını indirmek için tıklayın.
    • Bu evrak 3 sayfadan oluşmaktadır.
    • Her biri tek nüsha olarak düzenlenecektir.
    • Sayfalarda sizden istenen tüm bilgileri doldurulacaktır.
    • Sayfa altlarında işletme yazan yerlere firma yetkilisine kaşe ve imza attırılacaktır.
    • Sayfa altlarında öğrenci velisi yazan yerleri velinize imzalattırılacaktır.
    • İşletme bilgi formu işletmeye ödenecek devlet katkı yapı ile ilgilidir. Devlet katkı payını almak isteyen işletmeler tarafından buradaki bilgiler eksiksiz doldurulacaktır.
    • Devlet katkı payı istemeyen işletmelerin doldurması gereken evrak için tıklayın.
    • Sözleşme ile birlikte ilgili alan şefine teslim edilecektir.
Yayın: 26.05.2020 - Güncelleme: 15.03.2021 12:38 - Görüntülenme: 8395