"Okula Vefa Projesi" Çerçevesinde Etkinlikler Devam Ediyor

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla her yıl eğitim öğretim döneminin son haftası, sosyal etkinlik ve kulüpler haftası olarak dönüştürülmesi kararı doğrultusunda, bu yıl da tatilden önceki son hafta "dönem sonu faaliyet haftası" olarak uygulanıyor. Bu kapsamda, okulumuz akademi sınıfları "Okula Vefa Projesi" çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu etkinlikler arasında, okulumuzda düzenlenen halısaha dostluk maçı da yer aldı.

Bu tür etkinlikler; öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmelerine, birlikte vakit geçirerek takım ruhunu pekiştirmelerine ve okula karşı aidiyet duygularını artırmalarına yardımcı olmaktadır. Ayrıca, dönemin stresini atmak ve eğitim öğretim yılını eğlenceli bir şekilde sona erdirmek için de güzel bir fırsat sunmaktadır.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu tür etkinliklerde başarılar diler, keyifli bir faaliyet haftası geçirmelerini temenni ederiz.

10-06-2024

Yayın: 10.06.2024 - Güncelleme: 10.06.2024 14:18 - Görüntülenme: 66