T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ÇEDES Projesi

ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ

EDES, "Çevreye Duyarlı, Değerlere Sahip Çıkıyorum" projesinin kısaltmasıdır. Bu proje, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan bir protokol kapsamında yürütülmektedir. Projenin amacı, öğrencileri çevreye duyarlı, milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmektir.

ÇEDES, "Çevreye Duyarlı, Değerlere Sahip Çıkıyorum" projesinin kısaltmasıdır. Bu proje, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan bir protokol kapsamında yürütülmektedir. Projenin amacı, öğrencileri çevreye duyarlı, milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmektir.

Proje Okulumuzda Nasıl Uygulanıyor?

Okulumuzda ÇEDES projesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmaya başlanmıştır. Proje kapsamında, okulumuzdaki din görevlileri, öğrencilere çevre bilinci, milli ve manevi değerler, ahlak ve insanlık gibi konularda eğitim vermektedir.

Projenin Öğrencilere Faydaları

ÇEDES projesi, öğrencilerin çevre bilincini, milli ve manevi değerlerini, ahlak ve insanlık anlayışını geliştirmelerine yardımcı olmaktadır. Proje kapsamında yapılan etkinlikler, öğrencilerin bu konularda bilgi sahibi olmalarını ve farkındalık kazanmalarını sağlamaktadır.

Projenin Okulumuza Faydaları

ÇEDES projesi, okulumuzun sosyal ve kültürel iklimini olumlu etkilemektedir. Proje kapsamında yapılan etkinlikler, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmalarına ve ortak değerler etrafında buluşmalarına yardımcı olmaktadır.

Sonuç olarak, ÇEDES projesi, öğrencilerin çevreye duyarlı, milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere sahip bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktadır. Proje, okulumuzun sosyal ve kültürel iklimini de olumlu etkilemektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 12:41 - Görüntülenme: 130
  Beğen | 1  kişi beğendi

Etiketler :
ÇEDES Projesi,