Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0212 489 23 18
WEB http://anbilimli.meb.k12.tr
Adres : Barbaros Mahallesi 205. Sokak No 11 Bağcılar / İSTANBUL
VİZYON : * Gelişen teknolojiyi yakalamak ve uygulamak için var olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden övgü ile söz edilen ulusuna bağlı toplumun değerlerine saygılı, çağı yakalamış ve onu geçmeye çalışan teknolojik aydınlanmanın öncüsü adaletin, barışın hoşgörünün karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerinin dengesini kurulduğu bir ortamda ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirmek. * Tüm bunların geliştirmek için esnek katılımcı ve demokratik bir okul kültürü ve örgütlenmesine inanır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yaşadığımız çağın gereği olan nitelikleri kazanmış, iletişim kurabilen, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, teknolojiyi kullanabilen,araştırmacı ve üretken, bilgiyi paylaşan, insanlık değerlerine sahip çıkan, problem çözme becerisi kazanmış,öğretim programlarında belirtilen hedeflere yönelebilen; kendisine ve başkalarına değer veren, okulun okulunu ve öğrenmeyi önemseyen, moral ve ahlaki değerlere sahip,sanata ve insanlığa sahip çıkabilme gibi kişisel değerleri özümsemiş; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünen, yaratıcı ve özgür düşünceye sahip, araştırmacı, zamanı verimli olarak kullanabilen,sorgulayıcı, estetik duygusunu kendinde geliştirmiş, gelişim için risk alabilen, duygusal olarak dengeli, başkalarında ilgi uyandırma becerileriyle donanmış,sosyal gelişimini tamamlamış ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen,bilişim sektörünün ihtiyacı olan kalifiye,sorumluluk alabilecek bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 2008 - Ebiko Uluslararası Bilişim Olimpiyatı Mansiyon 2009 - Ebiko Uluslararası Bilişim Olimpiyatı 1.liği 2010 - Ebiko Uluslararası Bilişim Olimpiyatı 1. ve 3.lüğü

Fen Laboratuvarı :1
Saatler : 08:00 - 16:00