2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav Programı Yayınlandı

Okulumuza kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimiz ve velilerinin dikkatine;

9 . Sınıf kesin kayıt ve alan tercih işlemleri için randevu oluşturarak okula gelmeniz gerekmektedir.

KADINA EL KAL-KA-MAZ !

Haz

14. Uluslararası MEB Robot Yarışması'ndan derece ile dönen ekibimiz tebrik ziyaretmlerinde bulundu.

DERECELERLE DÖNÜYORUZ!

Haz

Uluslararası MEB Robot Yarışmasında Son 16 Turundayız!

Okulumuz 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında

Haz

Bağcılar Belediyesi'nin organizasyonu ile öğrenci ve öğretmenleriniz NOAS Led firmasını ziyaret etmişler ve üretim süreçleri ile ilgili bilgilendirilmişlerdir.

Haz

Okulumuz, Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23.Çevre Şurası'na katılım sağlamıştır.

May

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İşletmelerde Beceri Sınavı ve Kalfalık (MESEM) Sınav Programı Yayınlandı

May

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Haziran Dönemi Sorumluluk Sınav Programı Yayınlandı

May

Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ortaklığıyla okulumuzda "Gündelik Hayatta Bilinçli Tüketici ve Dijital Haklar" konulu seminer düzenlenmiştir

Tem

Sorumluluk sınavları ve zorunlu yaz stajı değerlendirmesi sonucu başarılı olarak mezun olmaya hak kazanan öğrencilere ait diploma ve iş yeri açma belgeleri hazırlanmıştır. Mezunlarımız 08.07.2019 tarihi itibariyle Md.Yrd. Mehmet AKSU´dan belgelerini alabilirler.