T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tem

!!!DİKKAT!!! SİVİL HAVACILIK ALANIMIZ ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANININ ALTINDA EĞİTİM - ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR.

Haz

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşku Ve Heyecanla Kutlandı

May

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Haziran Dönemi Sorumluluk Sınav Programı Yayınlandı

May

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İşletmelerde Beceri Eğitimi Sınavı ve Ustalık (MESEM) Sınav Programı Yayınlandı

Okulumuz İzcilik Kulübünden Örnek Davranış

Depremzede Vatandaşlarımız İçin Konteyner Yardımında Bulunduk

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Veli Toplantımız 21 Mayıs 2023 Pazar Günü Yapılacaktır

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM 2. ORTAK SINAV PROGRAMI YAYINLANDI

May

Öğrenci ve Öğretmenlerimizle “Ayakları yere basmayan festival” TEKNOFEST 2023’ü ziyaret ettik.

May

Okulumuzda, İş Güvenliği kapsamında öğrencilerimize ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Nis

İstanbul Narkotik Şube Polislerimiz Velilerimize ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ Konulu Seminer Düzenlediler

Okulumuzdan Depremzede Ailelere Yardım

Okulumuz Deprem Bölgesine Konteyner Desteğinde Bulundu