sayfalar

MELYAZ Projesi

PIKTES Projesi

Yaşın Kadar Oku Projesi

Yaşın Kadar Oku Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ve öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmalarını ve okuma kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlayan bir projedir. Proje, 2023-2024 eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmaya başlanmıştır.

Ara

Hezarfen Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ve öğrencilerin bilim, teknoloji ve mühendislik alanlarında ilgilerini ve yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan bir projedir. Proje, 2023-2024 eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmaya başlanmıştır.

ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ

EDES, "Çevreye Duyarlı, Değerlere Sahip Çıkıyorum" projesinin kısaltmasıdır. Bu proje, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan bir protokol kapsamında yürütülmektedir. Projenin amacı, öğrencileri çevreye duyarlı, milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmektir.

Ara

OGM Materyal'in ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş olması, platformun erişilebilirliğini ve yaygınlığını artırmaktadır. Platform, öğrencilerin derslerinde başarılarını artırmalarına ve gelecekteki eğitim hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktadır.

Bölümlerimiz

Okulumuzdan Fotoğraflar

BEP Destek Eğitim Odası

Ulaştırma Hizmetleri Alanı

Lojistik, taşıma, depolama, gümrük ve diğer tedarik zinciri prosedür işlemlerini yapma yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

Ulaştırma hizmetleriyle, ürün veya hizmetler hedef pazarlara daha ekonomik ve hızlı bir şekilde ulaştırılmaktadır. Ulaştırma hizmetleri, lojistik faaliyetlerin özünü içermektedir. Lojistik, günümüzde tüm organizasyon ve kaynakları amaca ulaşmak için en uyumlu şekilde hareket ettirebilme yeteneği olarak iş dünyasının gündemine girmiştir.

ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI

Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı, altında yer alan dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

May

İşletmelerde beceri eğitimi (STAJ) için işletmeler ile yapılacak sözleşme ve diğer gerekli olan evraklar aşağıdadır. Belirli aralıklar ile sayfamız güncellenecektir. İşletme ile sözleşme yapacağınız bu süreçte sayfaya belirli aralıklar ile bakmanızda fayda var.

May

İşletmelere staj başvurusuna giderken elinizde hazır bir özgeçmişinizin (CV) olması avantajınızadır Bu sebeple bir kaç özgeçmiş örneğini sayfamıza ekledik. Bunlardan istediğiniz birisini kullanabileceğiniz gibi internet üzerinden başka özgeçmiş örnekleri bularak onları da hazırlayabilirsiniz.

May

İşletmede beceri eğitim yllık plan ve gelişim tablolarının aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

İşletmede beceri eğitimi (staj) uygulamasını buradaki plana göre yapılacak ve  defterinizi bu bilgilere göre doldurulacak.