Tarihçemiz

Hayırsever işadamı Sayın Abdurrahman BİLİMLİ tarafından yaptırılan Bağcılar Abdurrahman ve Nermin Bilimli Anadolu Teknik Lisesi 1997-1998 öğretim yılında Bilgisayar ve Uçak teknisyenliği bölümleriyle öğretime başlamıştır.

1998 yılında Bağcılar Endüstri Meslek Lisesi ile birleşerek A.Nermin Bilimli Endüstriyel Okulları adı altında eğitimine devam eden okulumuz 2004 yılına kadar Bilgisayar ve Uçak Bölümleriyle eğitim faaliyetlerini sürdürmüştür. Okulumuz 06 Eylül 2004 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Abdurrahman ve Nermin Bilimli Anadolu Teknik Lisesi ve Anadolu Meslek Lisesi olarak sadece Bilgisayar Bölümü alanında eğitimini sürdürmesine karar verilmiştir. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ile birlikte Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Bilişim Teknolojileri ve Elektrik-Elektronik Teknolojileri alanlarında eğitim vermektedir.

Okulumuzda sosyal tesis olarak halı saha, açık voleybol sahası, kütüphane, seminer salonu, 400 kişilik çok amaçlı toplantı ve konferans salonu ile kantinimiz bulunmakta, öğrencilerimize ve okulumuzdaki kurs ve seminerlere katılımda bulunan kişilere hizmet vermektedir.

Bu etkinlik sahaları imkan bulundukça daha da genişletilerek tüm olanakların öğrencilerimizin hizmetine sunulması okulumuzun öncelikli hedeflerindendir.

Yayın: 30.11.2012 - Güncelleme: 23.09.2021 22:19 - Görüntülenme: 18409