Sivil Havacılık

Sivil Havacılık Alanı

Küresel ekonominin lokomotifi, dinamik, rekabetin yoğun olduğu ve değişimlerin sıkça yaşandığı, pahalı ve kapsamlı yatırımlar gerektiren havacılık sektöründe, ekonomik ve etkin bir uçuş hizmetinin emniyetli bir biçimde gerçekleştirilmesinde en önemli unsurlardan birisi de alanında eğitim almış, donanımlı, araştırmacı, yeniliklere açık ve vizyon sahibi insan faktörüdür.

Misyonumuz; ulusal ve uluslararası havacılık örgütleri ve kuruluşlarının standartları doğrultusunda ve havacılık sektörünün ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanan programlar çerçevesinde mesleki eğitim vererek, hem yurt içi hem de yurt dışında tercih edilen insan kaynağını yetiştirmektir.

Meslek okulumuzda alanında tercih edilen öğrenciler yetiştirerek bölgemizin uluslararası düzeyde kabul edilebilir bir havacılık eğitim merkezi olması amaçlanmaktadır.

Yayın: 12.10.2015 - Güncelleme: 24.02.2020 10:03 - Görüntülenme: 5898