T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yaşın Kadar Oku Projesi

Yaşın Kadar Oku Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ve öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmalarını ve okuma kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlayan bir projedir. Proje, 2023-2024 eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmaya başlanmıştır.

Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yaşın Kadar Oku Projesi'nin uygulandığı okullardan biridir. Okulumuzda proje kapsamında yapılan çalışmalardan bazıları şunlardır:

Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Yaşın Kadar Oku Projesi'nin okulumuza ve öğrencilerimize önemli katkılar sağladığını düşünüyoruz. Proje, öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanarak, kişisel gelişimlerini desteklemeye yardımcı olmaktadır.

Projenin Öğrencilere Faydaları

Yaşın Kadar Oku Projesi, öğrencilere aşağıdaki faydaları sağlamaktadır:

• Okuma alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olur.
  • Okumanın keyfini keşfetmelerini sağlar.
  • Kelime hazinelerini geliştirmelerine yardımcı olur.
  • Hayal güçlerini zenginleştirmelerine yardımcı olur.
  • Eleştirel düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.
  • Projenin Okulumuza Faydaları

Yaşın Kadar Oku Projesi, okulumuza aşağıdaki faydaları sağlamaktadır:

• Okulumuzun sosyal ve kültürel iklimini olumlu etkiler.
  • Okulumuzun akademik başarısını artırır.
  • Okulumuzun okuma kültürüne katkıda bulunur.
  • Sonuç olarak, Yaşın Kadar Oku Projesi, öğrencilerin ve okulların gelişimine katkıda bulunan önemli bir projedir.

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 13:03 - Görüntülenme: 96