Bursa Gezisi Sonrası Teşekkür Mesajı

Sevgili Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencileri,

Bursa gezimizi başarıyla tamamladık ve sizlerle bu güzel deneyimi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun gerçekleştiği bu tarihi şehirde, atalarımızın savaşlarına ve mücadelelerine tanıklık ettik. Yaparak yaşayarak öğrenme modelinin ışığında, hem eğlendik hem de öğrendik.

Bu unutulmaz geziyi bize hediye eden sayın Abdullah Özdemir Belediye Başkanımıza yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onun desteği ve katkıları olmadan bu geziyi gerçekleştirmemiz mümkün olmazdı.

Gezide göstermiş olduğunuz olgunluk, disiplin ve coşku için sizlere de ayrıca teşekkür ederiz. Birlikte unutulmaz anılar biriktirdik ve bu anılar her zaman kalbimizde özel bir yere sahip olacak.

Bursa gezisi, öğrencilik hayatınızda önemli bir dönüm noktası olarak hafızalarınızda yer edecektir. Bu gezi sayesinde edindiğiniz bilgi ve deneyimler, gelecekteki başarılarınız için size ilham kaynağı olacaktır.

Başarılarınızın devamını dileriz.

Saygılarımızla,